Meld je aan voor de Tuinclub!

Gezocht: Plukbos rangers
 
Ben jij niet bang voor vieze kleren? Heb je een paar laarzen en kan je goed stil zijn zodat de vogels en insecten niet van je schrikken? Dan ben jij geknipt voor de cursus Plukbosranger!

In ons mini voedselbos mag je lekker met je handen in de aarde. Er is van alles te beleven, te ontdekken en te maken. Wat dacht je van zaadbommen maken, egel- of vogelhuisjes timmeren, zelf gewassen telen, oogsten, proeven en bessenjam en/of vlierbloesemsiroop maken? Iedere twee weken is het weer een verrassing wat we gaan doen in onze groene oase.

 
Alle Amsterdamse leerlingen van groep 4, 5 en 6 kunnen zich bij ons aanmelden.
 
 
buurttuin

 

Lesdata: De 10 bijeenkomsten staan om de 2 weken gepland op dinsdagen van 15:30 tot 16:45. Na de zomervakantie gaan we nog 2 keer door. De lessen beginnen en eindigen in het Plukbos op Wittenburg.

 

 

De tweewekelijkse lessen worden verzorgd door Groetentuin en De Toren Van KLINKER (www.detorenvanklinker.nl) Ook worden er andere tuinexperts bijgehaald. In totaal zijn er 10 lessen. De kosten per ranger zijn -afhankelijk van inkomen- tussen de €0,- en €60,-

Aanmelden?  via https://naschoolseactiviteiten.amsterdam, Zoek op Plukbos tuinclub

Aanmelden voor de Tuinclub

Na aanmelding en de bevestiging sturen we een mail met meer details van de lessen. Laarzen en kleding die vies mogen worden zijn fijn. 

Hieronder een artikel over de totstandkoming van de tuinclub.

Wij gebruiken cookies. Sorry hoor